LETNJI ODMOR NA ZLATIBORU I AVALI 2017

Dragi ZPU-ovci, provedite sedmodnevni odmor u studentskim odmaralištima na Zlatiboru i Avali, po neverovatnoj ceni od 6.615 dinara (u cenu uračunato 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera+BTO ).Smene traju 7 dana i počinju svakog petka (naredne smene su 23.06, 30.06, 07.07, 14.07, 21.07, 28.07, 04.08, 11.08, 18.08, 25.08, 01.09...)

Više informacija o redovnim smenama na http://www.zpu.rs/konkursi/1

KONKURS!?! Nije strašno kao što zvuči... Ne tražimo ništa komplikovano i nije kao konkurs za posao , već je vrlo verovatno da ćete proći na istom... Potrebno je samo da od nas uzmete prijavu, koju overite na fakultetu i vratite nam je, najkasnije 8 dana pred početak smene.

Ne propustite vaše pravo na dotirani odmor na Zlatiboru i Avali!

 

Vest_zlatibor_tekst

Zlatibor je sigurno jedna od najlepših planina u Srbiji, koja i tokom leta nudi brojne sadržaje kao što su: jahanje, planinarenje, šetnja, brojni izleti u okruženju, bogat noćni provod u klubovima i kafanicama...

Studentsko dmaralište ''Ratko Mitrović'' stecište je studenata iz cele zemlje, što zbog sjajne usluge to zbog odličnog druženja! Smešten u samom srcu Zlatibora, nedaleko od jezera, kompleks odmarališta raspolaže vilom „Romanija", vilom „Lovćen", vilom „Srbija" i vilom „Zlatibor", restoranom, sportskim terenima, salom za stoni-tenis i teretanom.

Studenti imaju na raspolaganju komforne sobe( 1/2, 1/3, 1/4 ) opremljene sa televizorom, mini barom, kupatilom, fenom, sefom, i besplatnim internetom. Odmaralište je poznato i po izvrsnoj kuhinji, bogatoj zlatiborskim specijalitetima kao što su komplet lepinja, kačamak sa sirom itd. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Ako se ipak odlučite za odmor na Avali, uživaćete u predivnom novoizgrađenom odmaralištu, kompleks se nalazi u borovoj šumi ispod Avale, koja pruža brojne rekreativne mogućnosti. Za posetioce odmarališta je namenski napravljena trim staza koja vodi do Avalskog tornja i Spomenika Neznanom junaku, a ljubiteljima planinarstva na raspolaganju stoje brojni sadržaji tog tipa, od sportskog penjanja, do orjentiringa.

Restoran sa lepim ambijentom i bogatim jelovnikom pokriva sve želje i potrebe posetilaca odmarališta...

Studentska odmarališta na Zlatiboru i Avali su visoke kategorije…vise informacija o odmaralištima na www.usob.rs