LETO 2018

Leto je počelo... Naporno ste radili i učili cele godine zaslužili ste pravi odmor... Za vas smo spremili najpoznatija ostrva Grčke (Krf, Tasos, Zakintos, Skiatos, Evia, Lefkada), kao i najpopularnije destinacije kontinetalne Grčke (Dionisos, Polihrono, Pefkohori, Hanioti, Paralia, Olympic beach, Platamon, Nei Pori, Nea Vrasna, Stavros, Neos Marmaras, Parga, Sivota, Leptokaria, Vrahos, Kokino Nero, Kalitea, Siviri, Skala Furka, Nea Skioni, Lutra).

Leto_2018_baner_uskoro

Naravno pored Grčke, za Vas smo izdvojili i Tursku (Kušadasi), Bugarsku (Sunčev breg, Nesebar), Makedoniju (Ohrid), Crnu Goru (Kotor i Budva) i naravno Srbiju (Zlatibor).
Svi programi su dotirani i organizuju se pod pokroviteljstvom  Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.
Iskoristite vaše pravo da Vam dotiramo odmor...
Više informacija na telefone 011/2688-994 i 011/2681-724, kao i na http://www.zpubeograd.com/strane/leto-2018-destinacije

Podsećamo Vas da i u toku leta možete  da se odmarate u studentskim odmaralištima na Zlatiboru i Avali, po neverovatnoj ceni od 6.517 dinara ( 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera + BTO ).  Ovog leta i samofinansirajući student mogu  da koriste studentska odmarališta po povoljnoj ceni od 11.340 dinara ( 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera + BTO ).   Više informacija o redovnim smenama na www.zpu.rs/konkursi