ZIMSKI ODMOR NA ZLATIBORU I AVALI 2018

Dragi ZPU-ovci, provedite sedmodnevni odmor u studentskim odmaralištima na Zlatiboru i Avali, po neverovatnoj ceni od 6.587 dinara (u cenu uračunato 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera+BTO ). Smene traju 7 dana (počinju od 05.januara i nastavljaju se svakog sledećeg petka).
Više informacija o redovnim smenama na http://www.zpu.rs/konkursi
Prijave se predaju, najkasnije, 8 dana pred početak smene!
 
Ne propustite sjajno druženje i zimske radosti sa ZPU-om!

Vest_zlatibor_zima_18

Zlatibor je sigurno jedna od najlepših planina u Srbiji, koja tokom zimske sezone nudi brojne sadržaje kao što su: skijanje, tjubing, vožnja gumama ili motornim sankama, jahanje, planinarenje, klizanje i drugo.
Studentsko odmaralište ''Ratko Mitrović'' - stecište je studenata iz cele zemlje, što zbog sjajne usluge to zbog odličnog druženja! Smešten u samom srcu Zlatibora, nedaleko od jezera, kompleks odmarališta raspolaže vilom „Romanija", vilom „Lovćen", vilom „Srbija" i vilom „Zlatibor", restoranom, sportskim terenima, salom za stoni-tenis i teretanom.
Studenti imaju na raspolaganju komforne sobe( 1/2, 1/3, 1/4 ) opremljene sa televizorom, mini barom, kupatilom, fenom, sefom, i besplatnim internetom. Odmaralište je poznato i po izvrsnoj kuhinji, bogatoj zlatiborskim specijalitetima kao što su komplet lepinja, kačamak sa sirom itd. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!
Studentsko odmaralište ''Radojka Lakić'' - ako se ipak odlučite za odmor na Avali, uživaćete u predivnom novoizgrađenom odmaralištu, kompleks se nalazi u borovoj šumi ispod Avale, koja pruža brojne rekreativne mogućnosti. Za posetioce odmarališta je namenski napravljena trim staza koja vodi do Avalskog tornja i Spomenika Neznanom junaku, a ljubiteljima planinarstva na raspolaganju stoje brojni sadržaji tog tipa, od sportskog penjanja, do orjentiringa.
Restoran sa lepim ambijentom i bogatim jelovnikom pokriva sve želje i potrebe posetilaca odmarališta...
Studentska odmarališta na Zlatiboru i Avali su visoke kategorije…vise informacija o odmaralištima na http://www.usob.rs