Beč - 6 dana / 3 noćenja - Nova godina 2017. Cena: 159 €

BEČ – glavni grad Austrije, grad valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa… Grad sa jednim od najvećih i najboljih muzejskih kompleksa na svetu, državnom i nacionalnom operom i teatrom, grad u kome je čuveni Saher hotel gde se i danas služi Saher torta prvi put napravljena 1832. godine. Grad dvoraca, palata i raskoši, grad sa najstarijim zabavnim parkom u Evropi – Prater. Grad srpske pismenosti i kulture. Grad pobratim gradu Beogradu. Grad sa oko 1.700.000 stanovnika. Grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim…

 

Program putovanja:

 

1. DAN: BEOGRAD – BEČ 

Polazak autobusa iz Beograda oko 21 časa sa Lastine autobuske stanice (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja kroz Mađarsku sa kraćim pauzama prema Beču.

 

2. DAN: BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča,uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg,Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

 

3. DAN: BEČ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, posetu izložbama u Albertini, Muzeju lepih umetnosti, Belvedereu, Kunsthausu... U večernjim satima doček kod Rathausa i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.

 

4. DAN: BEČ-DVORAC ŠENBRUN-BRATISLAVA-BEČ

 Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun – veličanstvene letnje rezidencije austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). U popodnevnim časovima fakultativno izlet za Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Oko 23h povratak u Beč. Noćenje.

 

5. DAN: BEČ –DUNAVSKI TORANJ-PARNDORF OUTLET-BEČ

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u centru grada ili  mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Beč i Dunav. Polazak za Parndorf u 16h. Poseta Parndorf outlet centru koji se nalazi na 30 min od Beča na jezeru Nojzidl. Oko 19h nastavak putovanja.Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji.

 

6. DAN: NOVI SAD-BEOGRAD 

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)

 

 

Cena aranžmana po osobi :

 

 

Polazak

 

29.12.

29.12.

Hotel *** ND

ROSEN EUROPAHAUS 1/2, 1/2+1

169 €

sniženo     159 €

Hotel ** ND

 IBIS BUDGET MESSE  1/2, 1/2+1

179€

sniženo     169€

 

Legenda: ND – noćenje sa doručkom

 

Sve cene izražene su u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

 

 

 

 

Aranžman obuhvata:

 • prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni)

 • razgledanje Beča u pratnji vodiča

 • posetu tržnom centru Parndorf

 • usluge pratioca grupe

 • rezervaciju i agencijske usluge

 

 

Aranžman ne obuhvata:

 • fakultativne izlete

 • individualne i extra hotelske troškove

 • ulaznice za posete lokalitetima

 • konzumacija jela i pića u restoranima

 • međunarodno zdravstveno osiguranje (550 din.)

 

 

 

 

Način plaćanja:

 

 

 • ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

 • 40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

 • čekovima građana na 3 mesečne rate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cene fakultativnih izleta:

 

 • Dunavski toranj - cena 10 €

 • izlet do Bratislave (transfer + vodič) - cena 15 €

 • dvorac Šenbrun– cena 25 €

 • minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika

 

 

 

Opis hotela:

 

HOTEL ROSEN EUROPA HAUS 3* se nalazi u 14. becirku,na linija tramvaja, oko 30 minuta vožnje od centra grada.  www.europahauswien.at

 

HOTEL IBIS BUDGET WIEN MESSE 2* se nalazi u bližem centru Beča,u 2 becirku kod Pratera na liniji gradskog prevoza.

 

 • sobe su sa kupatilom TWC, telefonom, TV-om, klimom

 • doplata za 1/1 sobu : + 100€ (na upit) na cenu aranžmana

 

 NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

 

Ovaj program je rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.