Kotor - 9 noćenja / 12 dana - Leto 2017. Cena: 135 €

KOTOR - jedan od najlepših gradova Crne Gore, izuzetnih kontrasta, prirodnih lepota i izvanrednih klimatskih uslova. Bogat kulturnim i zabavnim sadržajima, koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim (Stari grad, Perast, Prčanj, Stoliv). Veliki broj dešavanja tokom jula i avgusta  Bokeljska noć, Maskenbal, Kotor Art festival, Karneval...)

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan - Polazak iz Beograda u 19 časova. Sastanak putnika 30 min. pre polaska na parkingu preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42.

2.-11.dan - Boravak u Kotoru.Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta ( krstarenje kotorskim  zalivom, Perast, Herceg Novi,Budva, Dubrovnik, manastir Ostrog; svakodnevni organizovan odlazak na plaže Plavi horizonti, Jaz, Trsteno, Ploče…).

11.dan  -  Napuštanje soba do 10h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd oko 17h časova.

12.dan  -  Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.Kraj usluga.

 

PAKET ARANŽMAN/SMEŠTAJ(9 NOĆENJA/DORUČAK+VEČERA) + PREVOZ 

 polasci

04.07.

13.07.

22.07.

31.07.

09.08.

18.08.

27.08.

            Hostel

Spasić i Mašera

1/2  , 1/3    (PP)

140

145

145

145

140

135

 

135

 LEGENDA: PP - polupansion

Sve cene izražene su po osobi u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I, Beograd.

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz autobusom (turističkim, visokopodnim) na relaciji Beograd-Kotor-Beograd, boravak 10 dana (9 noći) na bazi polupansiona (doručak i večera), smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama B kategorije (etažno novo kupatilo).

ARANŽMAN NE OBUHVATA: boravišnu taksu (za ceo aranžman iznosi 9 € i plaća se na recepciji hostela), individualne troškove, troškove fakultativnih izleta.

 

NAPOMENA:

  • za sopstveni prevoz odbija se 20€ od cene  paket aranžmana,
  • doplata na cenu paket aranžmana, za sobe A kategorije(soba sa kupatilom), iznosi 20 € po osobi
  • doplata za 1/1 sobu iznosi 50%, na cenu paket aranžmana

 

NAČIN PLAĆANJA: 

  • ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate
  • 30 % za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
  • na rate: čekovima građana do kraja novembra 2017. god.

 

KATALOG LETO 2017.  Opšti uslovi putovanja i Program putovanja dostupni su u prostorijama  ZPU  i web stranici: www.zpubeograd.com

 

Program je radjen na bazi minimum 40 plativih putnika, agencija zadržava pravo na otkaz putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika u roku od 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije a ostatak je podležan promeni. ZPU studenata Beograda i OMNITURS  ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Studentski hostel “Spasić i Mašera”

Studentski hostel “Spasić i Mašera” nalazi se u Dobroti, udaljen 80m od mora(u blizini nalaze se dva velika plažna bara Marina i Mala Ponta), sa kapacitetom od 200 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama A i B kategorije. Raspolaže svim pratećim objektima potrebnim za aktivan odmor rekreaciju i zabavu. Hostel poseduje zatvoreni restoran, kafe bar, diskoteku, TV salu, banket salu, salon za zabavu (bilijar, stoni fudbal), sportske terene i teretanu.

Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera” Studentski hostel “Spasić i Mašera”