Sivota - 9 noćenja / 12 dana - Leto 2017. Cena: 62 €

SIVOTA - poput amfiteatra “raspoređena” po okolnim brežuljcima, spušta se ka Jonskom moru, glavnoj promenadi i lučici s jahtama i ribarskim brodićima. Mesto je mirno, ali noću pruža mogućnost odličnog provoda. Pogled koji se pruža sa šetališta koje spaja luku i marinu ovog mesta “vredi milion dolara”, jer se Sivota nalazi preko puta arhipelaga od nekoliko ostrvaca.

Nekada su ovde dolazili samo vlasnici jahti. Danas u Sivoti mogu da se iznajme čamci (bez plovne dozvole) i jedrilice, i da se otplovi do Paksija ili Krfa.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan Beograd-Sivota
Polazak u 13:00 iz Beograda (parking turističkih autobusa – preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu). Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima zbog odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Sivotu narednog dana u prepodnevnim satima. 

2-11. dan Sivota
Boravak na bazi izabrane usluge.

11-12. dan Sivota-Beograd
Povratak za Beograd gde se stiže sledećeg dana u prepodnevnim satima. Kraj usluge.

 

PAKET ARANŽMAN /12 DANA/ SMEŠTAJ (9 NOĆENJA) + PREVOZ  AUTOBUSOM  

POLAZAK

21.06.

30.06.

09.07.

18.07.

27.07.

05.08.

14.08.

23.08.

01.09.

10.09

 

                               VILA LONG SUMMER

 

APARTMANI

A2

155

165

180

185

185

185

180

155

130

105

A3

114

122

134

139

139

139

135

115

95

77

A4

93

100

110

115

115

115

112

94

79

62

 

                                       VILA HARA

STUDIO

S2

155

165

180

185

185

185

180

155

130

105

S3

114

122

134

139

139

139

135

115

95

77

LEGENDA :   A2 – dvokrevetni aprtman   A3 – trokrevetni apartman, A4 – četvorokrevetni apartman, 

Sve cene izražene su po osobi u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I, Beograd.

ARANŽMAN OBUHVATA: prevoz autobusom turističke klase (klima/video-dvd/audio-cd)  na relaciji Beograd-Sivota-Beograd sa pratiocem grupe, smeštaj 9 noćenja, najam apartmana, troškovi organizacije puta.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:  međunarodno grupno zdravstveno osiguranje, ostale individualne i nepomenute  troškove, fakultativne izlete.

 

NAČIN PLAĆANJA:

  • ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate
  • 30 % za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, 
  • na rate: čekovima građana do kraja novembra 2017. god.

 

MOLIMO PUTNIKE DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU PRVE DVE STRANE PASOŠA I TAČAN KONTAKT TELEFON. 

CHECK IN/OUT – U apartmane i hotele se ulazi prvog dana boravka u 14:00, a napuštaju se poslednjeg dana boravka  do 09:00. Prilikom smeštaja u apartmane, treba prijaviti eventualne nepravilnosti(ako je nešto polomljeno ili neki kvar) našem predstavniku ili vlasniku apartmana i iste ostaviti u prvobitno zatečenom stanju.

GRČKI KREVETI - Mere ležajeva u Grčkoj se razlikuju od našeg standarda i iznose: 

a) ležaj za jednu osobu (d=185-190cm,š=75-90cm );

b) francuski ležaj (d=185-190cm, š=120-140cm).

NAPOMENA : Navedene kategorije A,B,C, koje se odnose na smeštaj vile, u Grčkoj je isključiva preporuka turističke agencije Halo Tours svojim putnicima, da bi se lakše opredelili za nivo komfora smeštajnog objekta.                                                                                                                                                      

FAKULTATIVNI IZLETI su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 prijavljenih. Cene i  uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji.

 

FIRST & LAST MINUTE - Organizator zadržava pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku , nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

PREDSTAVNIK NA DESTINACIJI : Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. 

KATALOG LETO 2017, Uslovi putnog zdravstvenog osiguranja, Opšti uslovi putovanja i Program putovanja dostupni su u prostoriji ZPU studenata Beograda i web stranici: www.zpubeograd.com

Aranžman je rađen na bazi minimum 35 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). ZPU studenata Beograda i HALO TOURS  ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

VILA LONG SUMMER

Lokacija: Udaljena oko 400m od plaže Zavia i 700m od luke. Vila ima zaseban parking.Apartman: Smeštajne jedinice su u prizemlju i na prvom spratu, imaju opremljen kuhinjski deo, sto i stolice za ručavanje, garnituru za sedenje na terasi, kupatila sa tuš kadom, peškire. Svi apartmani imaju i TV, kao i klima uređaj, uklučen u cenu. Ležajevi u apartmanima se nalaze u spavaćoj sobi i u kuhinji, dok terase gledaju na ulicu ili dvorište. Čišćenje i posteljina: Posteljina se menja na 5 dana. Tokom boravka gosti sami održavaju higijenu u apartmanima. Internet: WiFi pristup besplatno.

VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER VILA LONG SUMMER

VILA HARA

Lokacija: Nalazi se preko puta luke, na oko 250m od centra i na oko 300m od plaže. Opis: Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo (tuš/WC), kompletno opremljenu kuhinju, TV, balkon, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta ( 5€ dnevno po jedinici). Čišćenje i posteljina: Posteljina se menja na 5 dana. Tokom boravka gosti sami održavaju higijenu u apartmanima. Internet: WiFi pristup besplatno

VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA VILA HARA