Sofija - Jednodnevni izlet - Proleće 2017. Cena: 14 €

Sofija je glavni i najveći grad Bugarske. Nalazi se na zapadu zemlje, u Sofijskoj oblasti. Prostire se na površini od 492 kvadratna kilometra, a u njoj živi oko 1 260 000 stanovnika. Sofija je trinaesta po veličini prestonica u Evropskoj uniji, a ujedno je politički, ekonomski, obrazovni, kao i kulturni centar Bugarske.Tokom svoje duge istorije stalno se razvijala, a svaki istorijski period je obogatio brojnim tragovima, koji danas upotpunjuju njen izgled, tako da je danas krase mnoge arhitektonske i istorijske znamenitosti. 

Program putovanja: 

DAN 1.  BEOGRAD – SOFIJA
Polazak iz Beograda autobusom oko 05.30h, sa velikog parkinga kod Sava Centra. Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraće pauze radi odmora. Dolazak u Sofiju  oko podneva. Slobodno vreme za šoping. Fakultativni  obilazak grada: Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje...Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju sa dogovorenog mesta i vremena (oko 20 h). Dolazak u Beograd oko ponoći. 

 

Cena aranžmana po osobi :                                                               

 

Polazak

 

09.04.

14.05.

 

jednodnevni izlet

14 €

14 €

Legenda:  jednodnevni izlet

Sve cene izražene su u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

 

Aranžman  obuhvata:

  • prevoz modernim turističkim autobusom na relaciji Bgd -Sofija-Bgd (klima, DVD, audio oprema)
  • usluge vodiča, tehničkog predstavnika agencije
  • troškovi organizacije i vođenje puta

 

Aranžman ne obuhvata: 

  • individualne i ekstra troškove
  • obilazak grada 5 €
  • međunarodno zdravstveno osiguranje ( 250 dinara) 

 

Način plaćanja:

  • ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate
  • 50% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

 

OBAVEZNO JE POSEDOVATI NOVI PASOŠ REPUBLIKE SRBIJE ZA PRIJAVU PUTOVANJA.

Ovaj program je rađen na bazi minimum 55 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.