Zakintos - 10 noćenja / 13 dana - Leto 2018. Cena: 64 €

ZAKINTOS je najjužnije od jonskih ostrva sa obalom dugom 123 km, poznato po dugim peščanim plažama, blagoj klimi, zelenilu, kao i gostoljubivim domaćinima i bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Istočna obala, na čijoj sredini se nalazi grad Zakintos obiluje peščanim plažama. Najpoznatija turistička mesta na ostrvu su Laganas, Kalamaki, Argasi, Tsilivi i Alykes.

LAGANAS - je epicentar svih dešavanja na ostrvu. Ako se za Zante kaže da je glavni grad ostrva onda je Laganas glavni grad provoda i noćnog života. Laganas je najveći i najživlji grad na jugozapadnom delu ostrva. Deo Laganasa je i Nacionalni pomorski park. Zaštitni znak Laganasa su provod, žurke i noćni život. 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan – Polazak iz Beograda u 11 časova sa Turističkog terminala SP Lasta AD, koji se nalazi na adresi Autoput Beograd - Niš br. 4. Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. Dandolazak u Kilini (mesto ukrcavanja u trajekt) je predviđen oko 8 časova po lokalnom vremenu. Plovidba trajektom u trajanju od oko 1 sat i 35 minuta i dolazak u Zante, administrativni centar Zakintosa. Transfer gostiju autobusom i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).

3 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja oko 8 časova po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko 15 časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

 

 

PAKET ARANŽMAN/SMEŠTAJ (10 NOĆENJA)+PREVOZ

POLASCI

22.06.

02.07.

12.07.

22.07.

01.08.

11.08.

21.08.

31.08.

10.09.*

20.09.*

VILA DINOS

 

S  1/2

141

173

225

267

257

236

183

144

112

87

VILA STATIS

 

S  1/2

141

173

225

267

257

236

183

144

112

87

Pomoćni ležaj

104

114

144

154

154

144

124

114

84

64

VILA MARI

 

 S  1/2

143

177

229

271

261

240

187

147

114

89

VILA FENIX

 

 S  1/2

141

191

244

293

281

259

203

157

121

93

VILA SCORATES

 

S  1/2

142

175

227

269

259

238

185

145

113

88

APP 1/4

132

160

212

249

239

218

170

145

103

78

Pomoćni ležaj

94

114

144

154

154

144

124

114

84

64

 

          LEGENDA :   S – studio ; APP – apartman,  *- nema umanjenja za sopstveni prevoz

Sve cene izražene su po osobi u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I, Beograd.

NAČIN PLAĆANJA:

-          ukupan iznos aranž. u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za devize na dan uplate

-          30 % za rezervaciju od cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska

-          na rate: čekovima građana do kraja novembra 2018. god.

MOLIMO PUTNIKE DA PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA DOSTAVE KOPIJU PRVE DVE STRANE PASOŠA I TAČAN KONTAKT TELEFON.

ARANŽMAN OBUHVATA:

-          prevoz turističkim autobusom (TV VIDEO,DVD,AC ,WC;  visokopodni ili dabldeker) na relaciji Beograd-Zakintos- Beograd

-          smeštaj na bazi 10 noćenja sa uslugom po izboru, u sobama, studijima ili apartmanima,

-          usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka

-          troškove organizacije i vođstvo puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

-             prevoz trajektom na relaciji Kilimi-Zakintos-Kilimi, koji se naplaćuje u agenciji (20€) - cene trajekta su podložne promenama usled promena tarifa brodskih prevoznika i u zavisnosti koji se trajekt koristi,

-             boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta).

-             ostale individualne i nepomenute troškove

-             troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja

SMEŠTAJ: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni.

VAŽNO:   U apartmane ili studije se ulazi posle 14h, a izlazi poslednjeg dana boravka u 9 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.Opisi smeštajnih jedinica sadržani su u dodatku koji prati ovaj cenovnik, i sastavni su deo programa putovanja.

FAKULTATIVNI IZLETI su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Cene i  uslovi fakultativnih izleta su dostupni putem info – tabli i pisanih informacija predstavnika agencije na destinaciji.

 

 

 

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: - Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

KATALOG LETO 2018, Uslovi putnog zdravstvenog osiguranja, Opšti uslovi putovanja i Program putovanja dostupni su u prostoriji ZPU studenata Beograda i web stranici: www.zpubeograd.com

Aranžman je rađen na bazi minimum 35  prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). ZPU studenata Beograda i TURISTTRADE  ne snose odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

 

 

 

VILA DINOS

VILA DINOS se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Svi studiji poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti vile Dinos mogu da koriste bazen obližnjeg hotela Esperia. Vila Dinos nema sopstveni parking.

VILA DINOS VILA DINOS VILA DINOS VILA DINOS VILA DINOS

VILA STATIS

VILA STATIS se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. U sastavu vile Statis nalazi se i supermarket. Uz konzumaciju pića, gosti vile Statis mogu da koriste bazen obližnjeg hotela Natalie. Vila Statis nema sopstveni parking.

VILA STATIS VILA STATIS VILA STATIS VILA STATIS VILA STATIS VILA STATIS VILA STATIS

VILA MARI

VILA MARI se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini. Vila Mari nema sopstveni parking.

VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI VILA MARI

VILA FENIX

VILA FENIX se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 180m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje, i sve su opremljene fenom za kosu. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen obližnjeg hotela Sunshine. Vila Fenix nema sopstveni parking.

VILA FENIX VILA FENIX VILA FENIX VILA FENIX VILA FENIX VILA FENIX VILA FENIX VILA FENIX

VILA SCORATES

Vila Scorates se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima, smeštenim u prizemlju i na prvom spratu, kao i četvorokrevetnim apartmanima smeštenim na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Studiji poseduju dva standardna kreveta, dok apartmani imaju dve zasebne spavaće sobe sa dva standardna kreveta u jednoj i jednim bračni krevetom u drugoj sobi. U pojedinim smeštajnim jedinicama postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Vila Socrates nema sopstveni parking.

VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES VILA SCORATES

KLIMA UREĐAJI

***Korišćenje klima-uređaja doplaćuje se na licu mesta 50€ po smeni u vili Dinos, 60€ po smeni u vilama Statis i Mari, 70€ po smeni u vili Fenix; u vili Socrates 70€ po smeni u studijima i 90€ po smeni u apartmanima