Beč - 4 dana / 2 noćenja - Nova godina 2020 Cena: 115 €

BEČ – glavni grad Austrije, grad valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa… Grad sa jednim od najvećih i najboljih muzejskih kompleksa na svetu, državnom i nacionalnom operom i teatrom, grad u kome je čuveni Saher hotel gde se i danas služi Saher torta prvi put napravljena 1832. godine. Grad dvoraca, palata i raskoši, grad sa najstarijim zabavnim parkom u Evropi – Prater. Grad srpske pismenosti i kulture. Grad pobratim gradu Beogradu. Grad sa oko 1.700.000 stanovnika. Grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim…

Program putovanja: 

                                                           

DAN 1.  29.12.2019.-BEOGRAD

Polazak iz Beograda autobusom oko 21.00 časova . Vožnja kroz Mađarsku, Austriju do Beča

DAN 2.  30.12.2019. BEČ

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima.   Fakultativni obilazak Beča u pratnji vodiča. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvoraca Hofburg, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 3.  31.12.2019. BEČ-BRATISLAVA (fakultativno)-BEČ

Doručak.Nakon doručka, fakultativan obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Fakultativni obilazak dvorca Belvedere u kome se nalazi nacionalna galerija Austrije. Fakultativni odlazak na poludnevni izlet do Bratislave. Obilazak uz pratnju vodiča. Povratak u Beč. Slobodno vreme. Individualni odlazak na trg, kafić... Doček Nove Godine. Noćenje..

DAN 4.  01.01.2020. BEČ-BEOGRAD

Doručak.Napuštanje hotela. Fakultativno: uz pratnju lokalnog vodiča odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn , gde posetioci mogu obići 20-40 soba austrijske carske porodice, uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac i poseta vidikovcu iznad dvorca. Slobodno vreme u gradu. Polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku, dolazak u Beograd  na mesto polaska posle ponoći.

 

Cena aranžmana po osobi :                                                               

 

Polazak

 

  29.12.

  Hotel **                          ND                     

                                        1/2

 

115 €

Legenda: ND-noćenje sa doručkom

Sve cene izražene su u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

Aranžman  obuhvata:

Ø prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

Ø smeštaj u hotelu IBIS BUDGET SENT MARX 2*, usluga - 2 noćenja sa doručkom (švedski sto)

Ø usluge pratioca grupe

Ø rezervaciju i agencijske usluge

 

Aranžman ne obuhvata:

Ø fakultativne izlete

Ø individualne troškove

Ø ulaznice za posete lokalitetima

Ø međunarodno zdravstveno osiguranje (1€ dnevno)

Ø doplata za 1/1 sobu + 50€

 

Način plaćanja:

Ø ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Ø 40% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

Ø  čekovima građana na 3 mesečne rate

 

Cene fakultativnih izleta:

Ø obilazak Beča u pratnji vodiča - cena 5 €

Ø Dunavski toranj (ulaznica, vodić, autobuski prevoz)-cena 20€

Ø Dvorac Belvedere (ulaznica, vodić, autobuski prevoz)- cena 20€

Ø Paket: Dunavski toranj i dvorac Belvedere-cena 35€

Ø dvorac Šenbrun (transfer+ulaznica+vodič) –  cena  25 €

Ø Izlet do Bratislave (vodič, autobuski prevoz)-15€

Ø minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika

 

Opis hotela: Smešataj u navedenom hotelu ili sličnom

Hotel Ibis budget Sent Marx 2*  nalazi se u 3. okrugu Beča, na 2 minuta hoda od Autobuske stanice Erdberg i istoimene stanice metroa. Moderne sobe ovog objekta nude besplatnu klimatizaciju i flat-screen,TV sa satelitskim kanalima. Do centra grada stiže se za 10 minuta vožnje metroom.Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu Ibis budget Sankt Marx. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem i toaletom.Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se od 06:30 do 10:00 radnim danima i od 07:00 do 10:30 vikendom i državnim praznicima. Kada je vreme lepo, gostima je na raspolaganju i terasa.Na prodajnim automatima možete kupiti grickalice i piće. U foajeu možete besplatno koristiti računare sa pristupom internetu.

Ø  sobe 1/2

Ø  sobe sadrže: telefon, TV, kupatilo TWC.

Ø  doručak

Ø  doplata za  1/1 sobu : + 50 €

 

ZBOG NOVOG AUSTRIJSKOG ZAKONA U TURIZMU NEOPHODNO JE DOSTAVITI KOPIJU PASOŠA NAJKASNIJE 5 DANA PRED PUT!

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji su državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije,vizu su dužni da pribave lično, aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Ovaj program je rađen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.