PROLEĆNI ODMOR NA ZLATIBORU I AVALI 2018

Dragi ZPU-ovci, provedite sedmodnevni odmor u studentskim odmaralištima na Zlatiboru i Avali, po neverovatnoj ceni od 6.587 dinara (u cenu uračunato 7 punih pansiona/doručak,ručak,večera+BTO ).  Smene traju 7 dana i počinju svakog petka (naredne smene su 30.03, 06.04, 13.04, 20.04, 27.04, 04.05, 11.05, 18.05, 25.05, 01.06, 08.06, 15.06...)
Više informacija o redovnim smenama na http://www.zpubeograd.com/konkursi/1
KONKURS!?! Nije strašno kao što zvuči... Ne tražimo ništa komplikovano i nije kao konkurs za posao  , već je vrlo verovatno da ćete proći na istom... Potrebno je samo da od nas  uzmete prijavu, koju overite na fakultetu i  vratite nam je,  najkasnije 8 dana pred početak smene. 
Ne propustite vaše pravo  na dotirani odmor na Zlatiboru i Avali!

Prolece_zlatibor_i_avala_vest

Zlatibor je sigurno jedna od najlepših planina u Srbiji, koja i tokom proleća nudi brojne sadržaje kao što su: jahanje, planinarenje, šetnja, brojni izleti  u okruženju, bogat noćni provod u klubovima i kafanicama...
Studentsko odmaralište ''Ratko Mitrović'' stecište je studenata iz cele zemlje, što zbog sjajne usluge to zbog odličnog druženja! Smešten u samom srcu Zlatibora, nedaleko od jezera, kompleks odmarališta raspolaže vilom „Romanija", vilom „Lovćen", vilom „Srbija" i vilom „Zlatibor", restoranom, sportskim terenima, salom za stoni-tenis i teretanom.
Studenti imaju na raspolaganju komforne sobe( 1/2, 1/3, 1/4 ) opremljene televizorom, mini barom, kupatilom, fenom, sefom i besplatnim internetom. Odmaralište je poznato i po izvrsnoj kuhinji, bogatoj zlatiborskim specijalitetima kao što su komplet lepinja, kačamak sa sirom itd.
Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!
Ako se ipak odlučite za odmor na Avali, uživaćete u predivnom novoizgrađenom odmaralištu, kompleks se nalazi u borovoj šumi ispod Avale, koja pruža brojne rekreativne mogućnosti. Za posetioce odmarališta je namenski napravljena trim staza koja vodi do Avalskog tornja i Spomenika Neznanom junaku, a ljubiteljima planinarstva na raspolaganju stoje brojni sadržaji tog tipa, od sportskog penjanja do orjentiringa.
Restoran sa lepim ambijentom i bogatim jelovnikom pokriva sve želje i potrebe posetilaca odmarališta...
Studentska odmarališta na Zlatiboru i Avali su visoke kategorije…više informacija o odmaralištima na www.usob.rs

Prolece_zlatibor_i_avala_vest